Piatok, 22. január, 2021 | Meniny má ZoraKrížovkyKrížovky
INZERCIA

Barracuda sa pýši hovädzími hamburgermi

Originálnou špecialitou senického podniku Barracuda sú hovädzie hamburgery vlastnej výroby.

Životným cieľom Petra Ryšavého je s prihliadnutím na jeho profesionálnu dráhu a zameranie spokojnosť hostí. Majiteľ reštaurácie Barracuda všetkých pozýva do príjemného prostredia, kde na návštevníkov čaká nielen šikovná a usmievavá obsluha, ale aj množstvo skvelých jedál. Originálnou špecialitou podniku sú hovädzie hamburgery vlastnej výroby. Petrovi Ryšavému sme položili niekoľko otázok:

Kde sa nachádza vaša reštaurácia a prečo ste sa rozhodli investovať práve do tohto zariadenia?

Naša reštaurácia sa nachádza na Sadovej ulici 1366/45, oproti futbalovému štadiónu. investovať do tohto zariadenia som sa rozhodol iba z jedného princípu - som vyučený kuchár a práca kuchára ma veľmi baví. Moje životné motto je: Ak je hosť spokojný v našej reštaurácii, ja som spokojný dvojnásobne.

Skryť Vypnúť reklamu

Reštaurácií je ako maku, dobrých reštaurácií je ako šafránu. Barracuda nepochybne patrí do tej druhej kategórie. Podnik sa na nedostatok klientely či práce naozaj nemôže sťažovať. Ako ste to v priebehu relatívne krátkeho času dokázali?

Máte pravdu, reštaurácií je ako maku, ale dobrých je veru málo my sa chceme zaradiť medzi tie veľmi dobré v širokom okolí Senice. Ako sme to dokázali? Predovšetkým tým, že sa veľmi snažíme a ponúkame chutné a dobré jedlá - to je základ každej dobrej reštaurácie.

Dobrú reštauráciu teda robí najmä dobrá kuchyňa. Aká je tá vaša, z čoho si môžu návštevníci Barracudy vyberať?

V našej reštaurácii sme sa zamerali na steaky pripravované na grile, hamburgery vlastnej výroby a pizzu.

Ponúkate aj denné menu. čo obľubujú vaši pravidelní stravníci?

Skryť Vypnúť reklamu

Z nášho denného menu si ľudia môžu vybrať zo štyroch druhov jedál - 2 jedlá sú mäsité,1 jedlo je cestovina, 1 jedlo je šalát. Obľúbených jedál u našich zákazníkov je veľmi veľa, ale spomeniem aspoň jedno takpovediac TOP - Pečené rebierka s opekanými zemiakmi a kyslou oblohou.

Máte nejakú špecialitu vlastnej kuchyne?

Špecialitou našej reštaurácie sú hovädzie hamburgery z vlastnej výroby, ktoré sú veľmi obľúbené.

Čo okrem dobrého jedla u vás nájdu vaši zákazníci ? Aké ďalšie služby ponúkate?

Každý piatok a sobotu grilujeme priamo na terase pred ľuďmi, čo je veľmi zaujímavé a ľudom sa rovnako veľmi páči, keď sa pozerajú na kuchára, ako im pripravuje jedlo priamo pred nimi. Každý druhý piatok ponúkame naším hosťom živú hudbu.

Aké sú vaše vyhliadky do budúcnosti, prezradíte nám niečo zo svojich plánov? Na čo sa môžu vaši hostia tešiť?

Skryť Vypnúť reklamu

Vyhliadky našej reštaurácie do budúcnosti spočívajú predovšetkým v dobrých nápadoch, ktorých máme veľmi veľa. Spomeniem aspoň jednu pútavú akciu, ktorú pripravujeme na koniec októbra - začiatkom novembra budeme mať v našej reštaurácii Zabíjačkové hody, kde budú môcť ľudia nielen ochutnať výrobky pripravované v našej reštaurácii, ale zároveň si môžu naše výrobky aj odkúpiť. Pripravujeme mnoho ďalších akcií, ktoré zatiaľ neprezradím, ale naši zákazníci sa na ne môžu tešiť už teraz.

Čo podľa vás najviac oceňujú návštevníci Barracudy a prečo by aj ostatní mali zavítať práve k vám?

Návštevníci Barracudy oceňujú v prvom rade chutné jedlo, šikovnú a usmievavú obsluhu, a príjemne prostredie. Toto všetko a ešte viac sa nachádza v našej reštaurácii.

Nechajte si posielať prehľad najdôležitejších správ e-mailom

Inzercia - Tlačové správy

  1. Zanzibar: Čo treba vidieť v africkom raji
  2. Investície s fixným ročným výnosom od 6 do 8,25 %
  3. Videobanking. Nová éra bankovania je tu
  4. Mimoriadny úspech značky Toyota na Slovensku v roku 2020
  5. Pandémia urýchlila zavádzanie nových technológií vo firmách
  6. V centre Bratislavy ako na dedine. Ako sa býva v hlavnom meste?
  7. Mozog Penty na kolenách: Aký je Hačšákov príbeh v Pente?
  8. SME.sk zaznamenalo rekordný nárast záujmu čitateľov
  9. Sedem najznámejších pyramíd v Mexiku
  10. Zima v koži atopika: aká je starostlivosť o pokožku s ekzémom?
  1. Investície s fixným ročným výnosom od 6 do 8,25 %
  2. Zanzibar: Čo treba vidieť v africkom raji
  3. Hygge ako životný štýl
  4. Vynašli sme sa aj v čase korony. 3D showroom očaril klientov.
  5. Videobanking. Nová éra bankovania je tu
  6. Prokrastinujete? 5 overených tipov, ako nestratiť radosť z práce
  7. Mimoriadny úspech značky Toyota na Slovensku v roku 2020
  8. Pandémia urýchlila zavádzanie nových technológií vo firmách
  9. Pandémia presúva zákazníkov do online priestoru
  10. V centre Bratislavy ako na dedine. Ako sa býva v hlavnom meste?
  1. Mozog Penty na kolenách: Aký je Hačšákov príbeh v Pente? 33 839
  2. V centre Bratislavy ako na dedine. Ako sa býva v hlavnom meste? 32 834
  3. Sedem najznámejších pyramíd v Mexiku 13 853
  4. SME.sk zaznamenalo rekordný nárast záujmu čitateľov 10 183
  5. 10 vecí, pre ktoré sa oplatí navštíviť Dominikánsku republiku 10 152
  6. Wellness trendy, rozhovory a rady pre lepšie zdravie 7 578
  7. Produkujeme viac odpadu, kompostujeme len tretinu 6 912
  8. Ohlúpli sme počas Covid roka? 6 633
  9. Ekologická móda? Slovenská firma dokazuje, že to ide 6 588
  10. Zima v koži atopika: aká je starostlivosť o pokožku s ekzémom? 4 599
Skryť Vypnúť reklamu
Skryť Vypnúť reklamu

Hlavné správy z Správy Záhorie - aktuálne spravodajstvo na dnes| MY Záhorie

Ilustračné foto.

V priebehu týždňa urobili policajti v Trnavskom kraji viac ako 3400 dychových skúšok.

14 h

Celkový počet doteraz ukončených laboratórnych PCR testov na Slovensku je viac ako 1,6 milióna.

14 h
Ilustračné foto

Svoj zdravotný stav treba sledovať aj pri miernych klinických príznakoch.

14 h

Počas stredy v piatich odberových miest v Malackách vykonali 2556 testov.

15 h

Najčítanejšie články MyRegiony.sk

Hudečková je hlavnou odborníčkou na epidemiológiu ministerstva zdravotníctva.

16 h

Nahnevaní bežkári sa už obrátili listom aj na vedenie obce Králiky, aby začalo konať.

15 h

Muža našli už bez známok života.

21 h

Prírodná pamiatka očarí v každom ročnom období.

20. jan

Už ste čítali?