Nedeľa, 1. august, 2021 | Meniny má BožidaraKrížovkyKrížovky
INZERCIA

Barracuda sa pýši hovädzími hamburgermi

Originálnou špecialitou senického podniku Barracuda sú hovädzie hamburgery vlastnej výroby.

Životným cieľom Petra Ryšavého je s prihliadnutím na jeho profesionálnu dráhu a zameranie spokojnosť hostí. Majiteľ reštaurácie Barracuda všetkých pozýva do príjemného prostredia, kde na návštevníkov čaká nielen šikovná a usmievavá obsluha, ale aj množstvo skvelých jedál. Originálnou špecialitou podniku sú hovädzie hamburgery vlastnej výroby. Petrovi Ryšavému sme položili niekoľko otázok:

Kde sa nachádza vaša reštaurácia a prečo ste sa rozhodli investovať práve do tohto zariadenia?

Naša reštaurácia sa nachádza na Sadovej ulici 1366/45, oproti futbalovému štadiónu. investovať do tohto zariadenia som sa rozhodol iba z jedného princípu - som vyučený kuchár a práca kuchára ma veľmi baví. Moje životné motto je: Ak je hosť spokojný v našej reštaurácii, ja som spokojný dvojnásobne.

Skryť Vypnúť reklamu

Reštaurácií je ako maku, dobrých reštaurácií je ako šafránu. Barracuda nepochybne patrí do tej druhej kategórie. Podnik sa na nedostatok klientely či práce naozaj nemôže sťažovať. Ako ste to v priebehu relatívne krátkeho času dokázali?

Máte pravdu, reštaurácií je ako maku, ale dobrých je veru málo my sa chceme zaradiť medzi tie veľmi dobré v širokom okolí Senice. Ako sme to dokázali? Predovšetkým tým, že sa veľmi snažíme a ponúkame chutné a dobré jedlá - to je základ každej dobrej reštaurácie.

Dobrú reštauráciu teda robí najmä dobrá kuchyňa. Aká je tá vaša, z čoho si môžu návštevníci Barracudy vyberať?

V našej reštaurácii sme sa zamerali na steaky pripravované na grile, hamburgery vlastnej výroby a pizzu.

Ponúkate aj denné menu. čo obľubujú vaši pravidelní stravníci?

Skryť Vypnúť reklamu

Z nášho denného menu si ľudia môžu vybrať zo štyroch druhov jedál - 2 jedlá sú mäsité,1 jedlo je cestovina, 1 jedlo je šalát. Obľúbených jedál u našich zákazníkov je veľmi veľa, ale spomeniem aspoň jedno takpovediac TOP - Pečené rebierka s opekanými zemiakmi a kyslou oblohou.

Máte nejakú špecialitu vlastnej kuchyne?

Špecialitou našej reštaurácie sú hovädzie hamburgery z vlastnej výroby, ktoré sú veľmi obľúbené.

Čo okrem dobrého jedla u vás nájdu vaši zákazníci ? Aké ďalšie služby ponúkate?

Každý piatok a sobotu grilujeme priamo na terase pred ľuďmi, čo je veľmi zaujímavé a ľudom sa rovnako veľmi páči, keď sa pozerajú na kuchára, ako im pripravuje jedlo priamo pred nimi. Každý druhý piatok ponúkame naším hosťom živú hudbu.

Aké sú vaše vyhliadky do budúcnosti, prezradíte nám niečo zo svojich plánov? Na čo sa môžu vaši hostia tešiť?

Skryť Vypnúť reklamu

Vyhliadky našej reštaurácie do budúcnosti spočívajú predovšetkým v dobrých nápadoch, ktorých máme veľmi veľa. Spomeniem aspoň jednu pútavú akciu, ktorú pripravujeme na koniec októbra - začiatkom novembra budeme mať v našej reštaurácii Zabíjačkové hody, kde budú môcť ľudia nielen ochutnať výrobky pripravované v našej reštaurácii, ale zároveň si môžu naše výrobky aj odkúpiť. Pripravujeme mnoho ďalších akcií, ktoré zatiaľ neprezradím, ale naši zákazníci sa na ne môžu tešiť už teraz.

Čo podľa vás najviac oceňujú návštevníci Barracudy a prečo by aj ostatní mali zavítať práve k vám?

Návštevníci Barracudy oceňujú v prvom rade chutné jedlo, šikovnú a usmievavú obsluhu, a príjemne prostredie. Toto všetko a ešte viac sa nachádza v našej reštaurácii.

Najčítanejšie na My Záhorie

Inzercia - Tlačové správy

  1. Motorkárska výstroj v lete: ako jazdiť aj v horúčavách?
  2. Dovolenka v Turecku: Skvelé hotely na leto 2021
  3. Vyberte sa na výlet s cyklobusom
  4. Work-life balance: Technológie pre život v rovnováhe
  5. Jeden deň na Bratislavu nestačí
  6. Ako dlho skladovať kukuricu a hrach, aby ostali sladké?
  7. Osviežujúci skúter legendárnej talianskej značky
  8. Čítajte SME.sk odomknuté a bez reklamy
  9. Túžite sa konečne zbaviť dioptrií, ale bráni vám v tom strach?
  10. Lenivý brunch s Muchom
  1. Motorkárska výstroj v lete: ako jazdiť aj v horúčavách?
  2. Košická štvrť je súčasťou odpadového experimentu.
  3. Kúpa vozidla cez inzerát či od malého predajcu je rizikovejšia
  4. Dovolenka v Turecku: Skvelé hotely na leto 2021
  5. Vyberte sa na výlet s cyklobusom
  6. Nepodceňujte rozmiestnenie zásuviek a vypínačov
  7. Hrotka: Sporiteľne ťahajú za kratší koniec. Musíme reagovať
  8. Slováci čoraz viac nakupujú pivo vo vratných fľašiach
  9. Čučoriedky - dokážu ochrániť váš zrak?
  10. Work-life balance: Technológie pre život v rovnováhe
  1. Osviežujúci skúter legendárnej talianskej značky 5 143
  2. Dovolenka v Turecku: Skvelé hotely na leto 2021 4 341
  3. Túžite sa konečne zbaviť dioptrií, ale bráni vám v tom strach? 4 313
  4. Úchvatná Petra: Stovky rokov zabudnutá v jordánskej púšti 3 484
  5. Nová sála i námestie. Trnavské Mýto sa stane novým centrom 3 465
  6. Jeden deň na Bratislavu nestačí 3 357
  7. Ako nájsť dobrý jogurt? Ak neobsahuje toto, ani ho nekupujte 3 333
  8. Najzelenšie nákupné centrum na Slovensku otvorí druhú etapu 3 270
  9. Ako dlho skladovať kukuricu a hrach, aby ostali sladké? 3 211
  10. Prečo by ste si nemali odoprieť balenú bagetu? 3 131
Skryť Vypnúť reklamu
Skryť Vypnúť reklamu

Hlavné správy z Správy Záhorie - aktuálne spravodajstvo na dnes| MY Záhorie

Rory Sabbatini so striebornou medailou na OH Tokio 2020 / 2021.

Rory Sabbatini je členom klubu Penati Golf Resort pri Senici.


3 h
Zrúcanina hradu Korlátka

V súčasnosti stúpa záujem o zrúcaniny ako turistickú atrakciu.


TASR 4 h
Testovanie na koronavírus.

Najviac pozitívne testovaných je v Prešovskom kraji.


TASR 6 h
Ilustračné foto

Meteorológovia vydali na nedeľu výstrahu 2. stupňa.


TASR 8 h

Najčítanejšie články MyRegiony.sk

Už ste čítali?