Barracuda sa pýši hovädzími hamburgermi

Originálnou špecialitou senického podniku Barracuda sú hovädzie hamburgery vlastnej výroby.

Životným cieľom Petra Ryšavého je s prihliadnutím na jeho profesionálnu dráhu a zameranie spokojnosť hostí. Majiteľ reštaurácie Barracuda všetkých pozýva do príjemného prostredia, kde na návštevníkov čaká nielen šikovná a usmievavá obsluha, ale aj množstvo skvelých jedál. Originálnou špecialitou podniku sú hovädzie hamburgery vlastnej výroby. Petrovi Ryšavému sme položili niekoľko otázok:

SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Kde sa nachádza vaša reštaurácia a prečo ste sa rozhodli investovať práve do tohto zariadenia?

Naša reštaurácia sa nachádza na Sadovej ulici 1366/45, oproti futbalovému štadiónu. investovať do tohto zariadenia som sa rozhodol iba z jedného princípu - som vyučený kuchár a práca kuchára ma veľmi baví. Moje životné motto je: Ak je hosť spokojný v našej reštaurácii, ja som spokojný dvojnásobne.

SkryťVypnúť reklamu

Reštaurácií je ako maku, dobrých reštaurácií je ako šafránu. Barracuda nepochybne patrí do tej druhej kategórie. Podnik sa na nedostatok klientely či práce naozaj nemôže sťažovať. Ako ste to v priebehu relatívne krátkeho času dokázali?

Máte pravdu, reštaurácií je ako maku, ale dobrých je veru málo my sa chceme zaradiť medzi tie veľmi dobré v širokom okolí Senice. Ako sme to dokázali? Predovšetkým tým, že sa veľmi snažíme a ponúkame chutné a dobré jedlá - to je základ každej dobrej reštaurácie.

Dobrú reštauráciu teda robí najmä dobrá kuchyňa. Aká je tá vaša, z čoho si môžu návštevníci Barracudy vyberať?

V našej reštaurácii sme sa zamerali na steaky pripravované na grile, hamburgery vlastnej výroby a pizzu.

Ponúkate aj denné menu. čo obľubujú vaši pravidelní stravníci?

SkryťVypnúť reklamu

Z nášho denného menu si ľudia môžu vybrať zo štyroch druhov jedál - 2 jedlá sú mäsité,1 jedlo je cestovina, 1 jedlo je šalát. Obľúbených jedál u našich zákazníkov je veľmi veľa, ale spomeniem aspoň jedno takpovediac TOP - Pečené rebierka s opekanými zemiakmi a kyslou oblohou.

Máte nejakú špecialitu vlastnej kuchyne?

Špecialitou našej reštaurácie sú hovädzie hamburgery z vlastnej výroby, ktoré sú veľmi obľúbené.

Čo okrem dobrého jedla u vás nájdu vaši zákazníci ? Aké ďalšie služby ponúkate?

Každý piatok a sobotu grilujeme priamo na terase pred ľuďmi, čo je veľmi zaujímavé a ľudom sa rovnako veľmi páči, keď sa pozerajú na kuchára, ako im pripravuje jedlo priamo pred nimi. Každý druhý piatok ponúkame naším hosťom živú hudbu.

Aké sú vaše vyhliadky do budúcnosti, prezradíte nám niečo zo svojich plánov? Na čo sa môžu vaši hostia tešiť?

SkryťVypnúť reklamu

Vyhliadky našej reštaurácie do budúcnosti spočívajú predovšetkým v dobrých nápadoch, ktorých máme veľmi veľa. Spomeniem aspoň jednu pútavú akciu, ktorú pripravujeme na koniec októbra - začiatkom novembra budeme mať v našej reštaurácii Zabíjačkové hody, kde budú môcť ľudia nielen ochutnať výrobky pripravované v našej reštaurácii, ale zároveň si môžu naše výrobky aj odkúpiť. Pripravujeme mnoho ďalších akcií, ktoré zatiaľ neprezradím, ale naši zákazníci sa na ne môžu tešiť už teraz.

Čo podľa vás najviac oceňujú návštevníci Barracudy a prečo by aj ostatní mali zavítať práve k vám?

Návštevníci Barracudy oceňujú v prvom rade chutné jedlo, šikovnú a usmievavú obsluhu, a príjemne prostredie. Toto všetko a ešte viac sa nachádza v našej reštaurácii.

Najčítanejšie na My Záhorie

Komerčné články

  1. Patria medzi svetovú elitu. Slováci zariskovali a predbehli dobu
  2. Bývanie vytesané do kameňa? V Kapadócii tak žijú po stáročia
  3. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  4. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  5. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  6. Wellness v prírode: máme tip, kde si na jar najlepšie oddýchnete
  7. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár
  8. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur
  1. Bývanie vytesané do kameňa? V Kapadócii tak žijú po stáročia
  2. E-recept, evolúcia v zdravotnej starostlivosti
  3. Leťte priamo z KOŠÍC a dovolenkujte na najkrajších plážach
  4. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  5. Výlet 2 v 1: Jednou nohou na Slovensku, druhou v Rakúsku
  6. Ahoj, TABI! Kto je záhadný digitvor?
  7. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  8. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  1. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár 18 416
  2. Do utorka za vás uhradia polovicu exotickej dovolenky 16 549
  3. Fellner otvorene: Manželka mi vyčítala, že zo mňa nič nemá 11 720
  4. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur 11 027
  5. Patria medzi svetovú elitu. Slováci zariskovali a predbehli dobu 10 744
  6. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové? 10 557
  7. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur 8 058
  8. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe 5 222
  1. Jozef Varga: Krkavci / 48. /
  2. Marek Strapko: Aj za čias Ježiša žili dezoláti
  3. Ondřej Havelka: Starý zákon pohledem poutníka. Bible jako nejstarší cestopis odhalující smysl Cesty 10/11
  4. Rado Surovka: Chameleón prezidentom ?
  5. Martin Škopec Antal: Pokus o zjednotenie spoločnosti je utopickým blúznením
  6. Ján Serbák: Zaujímavosti zo storočných novín (29.3. - 4.4.1924)
  7. Miroslav Lukáč: Milý Peťko! Nechcel by som ťa ani za suseda, ani za stojan na bicykel.
  8. Ľuboslav Farkaš: Veľkonočné priane
  1. Ivan Čáni: Korčok vybuchol – Pellegrini ho zožral zaživa. 47 006
  2. Ivan Mlynár: Fašistický sajrajt Tomáš Taraba, je už zamotanejší, ako nová telenovela. 13 675
  3. Peter Bolebruch: Každa rodina bola podvedená o 80 tisíc v priemere. Ako podviedli vidiek a ožobráčili ľudí o role a pozemky? Kto je pozemková mafia? 13 488
  4. Juraj Kumičák: Kolaborant 9 012
  5. Miroslav Galovič: Nezalepený dopis víťazovi prezidentských volieb 8 395
  6. Michael Achberger: Vitamínový prevrat, o ktorom lekári mlčia: Ako lipozomálne vitamíny menia pravidlá! 8 393
  7. Janka Bittó Cigániková: Drucker to vyhlásil 1. februára, Dolinková to stále zdržiava. Stáť nás to môže zdravie a životy 7 794
  8. Post Bellum SK: Prvé transporty smrti boli plné mladých dievčat 7 743
  1. Pavol Koprda: Demografia a voľby - čo sa zmenilo od roku 1999
  2. Jiří Ščobák: Ivan Korčok aktuálně zvítězil ve facebookové diskusi nad Petrem Pellegrinim!
  3. Jiří Ščobák: Velikonoce jsou výborné na podporu Korčoka na sociálních sítích! Pojďme do toho! ❤
  4. Iveta Rall: Polárne expedície - časť 76. - Arkdída - Vilkitský a Ušakov, ktorí sa zaslúžili o posledné arktické objavy
  5. Yevhen Hessen: Teroristický útok v Moskve a mobilizácia 300 000 Rusov
  6. Post Bellum SK: Prvé transporty smrti boli plné mladých dievčat
  7. Monika Nagyova: Synom, ktorí svoje matky nešibú
  8. Yevhen Hessen: Postup pri zdaňovaní príjmov pre odídencov z Ukrajiny
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Hlavné správy z Správy Záhorie - aktuálne spravodajstvo na dnes| MY Záhorie

Špeciálna pedagogička Eva Gelányiová, deťom s autizmom sa venuje 35 rokov.

Ochorenie ovplyvňuje desiatky miliónov ľudí.


Starší cyklista išiel podľa polície vo večerných hodinách po ceste na tmavom bicykli a v tmavom oblečení.


SITA
Vpravo Anton Ulbricht, konateľ spoločnosti Tanawa, ktorá vyrába tatranskú minerálku.

V ďalšej časti seriálu Príbeh značky sme hovorili s konateľom spoločnosti Tanawa.


Oravský hrad.

Na svoje si prídu všetky vekové skupiny.


  1. Jozef Varga: Krkavci / 48. /
  2. Marek Strapko: Aj za čias Ježiša žili dezoláti
  3. Ondřej Havelka: Starý zákon pohledem poutníka. Bible jako nejstarší cestopis odhalující smysl Cesty 10/11
  4. Rado Surovka: Chameleón prezidentom ?
  5. Martin Škopec Antal: Pokus o zjednotenie spoločnosti je utopickým blúznením
  6. Ján Serbák: Zaujímavosti zo storočných novín (29.3. - 4.4.1924)
  7. Miroslav Lukáč: Milý Peťko! Nechcel by som ťa ani za suseda, ani za stojan na bicykel.
  8. Ľuboslav Farkaš: Veľkonočné priane
  1. Ivan Čáni: Korčok vybuchol – Pellegrini ho zožral zaživa. 47 006
  2. Ivan Mlynár: Fašistický sajrajt Tomáš Taraba, je už zamotanejší, ako nová telenovela. 13 675
  3. Peter Bolebruch: Každa rodina bola podvedená o 80 tisíc v priemere. Ako podviedli vidiek a ožobráčili ľudí o role a pozemky? Kto je pozemková mafia? 13 488
  4. Juraj Kumičák: Kolaborant 9 012
  5. Miroslav Galovič: Nezalepený dopis víťazovi prezidentských volieb 8 395
  6. Michael Achberger: Vitamínový prevrat, o ktorom lekári mlčia: Ako lipozomálne vitamíny menia pravidlá! 8 393
  7. Janka Bittó Cigániková: Drucker to vyhlásil 1. februára, Dolinková to stále zdržiava. Stáť nás to môže zdravie a životy 7 794
  8. Post Bellum SK: Prvé transporty smrti boli plné mladých dievčat 7 743
  1. Pavol Koprda: Demografia a voľby - čo sa zmenilo od roku 1999
  2. Jiří Ščobák: Ivan Korčok aktuálně zvítězil ve facebookové diskusi nad Petrem Pellegrinim!
  3. Jiří Ščobák: Velikonoce jsou výborné na podporu Korčoka na sociálních sítích! Pojďme do toho! ❤
  4. Iveta Rall: Polárne expedície - časť 76. - Arkdída - Vilkitský a Ušakov, ktorí sa zaslúžili o posledné arktické objavy
  5. Yevhen Hessen: Teroristický útok v Moskve a mobilizácia 300 000 Rusov
  6. Post Bellum SK: Prvé transporty smrti boli plné mladých dievčat
  7. Monika Nagyova: Synom, ktorí svoje matky nešibú
  8. Yevhen Hessen: Postup pri zdaňovaní príjmov pre odídencov z Ukrajiny

Už ste čítali?

SkryťZatvoriť reklamu