Originálnou špecialitou senického podniku Barracuda sú hovädzie hamburgery vlastnej výroby.
Životným cieľom Petra Ryšavého je s prihliadnutím na jeho profesionálnu dráhu a zameranie spokojnosť hostí. Majiteľ reštaurácie Barracuda všetkých pozýva do príjemného prostredia, kde na návštevníkov čaká nielen šikovná a usmievavá obsluha, ale aj množstvo skvelých jedál. Originálnou špecialitou podniku sú hovädzie hamburgery vlastnej výroby. Petrovi Ryšavému sme položili niekoľko otázok:
Článok pokračuje pod video reklamou
Článok pokračuje pod video reklamou
Kde sa nachádza vaša reštaurácia a prečo ste sa rozhodli investovať práve do tohto zariadenia?
Naša reštaurácia sa nachádza na Sadovej ulici 1366/45, oproti futbalovému štadiónu. investovať do tohto zariadenia som sa rozhodol iba z jedného princípu - som vyučený kuchár a práca kuchára ma veľmi baví. Moje životné motto je: Ak je hosť spokojný v našej reštaurácii, ja som spokojný dvojnásobne.
Reštaurácií je ako maku, dobrých reštaurácií je ako šafránu. Barracuda nepochybne patrí do tej druhej kategórie. Podnik sa na nedostatok klientely či práce naozaj nemôže sťažovať. Ako ste to v priebehu relatívne krátkeho času dokázali?
Máte pravdu, reštaurácií je ako maku, ale dobrých je veru málo my sa chceme zaradiť medzi tie veľmi dobré v širokom okolí Senice. Ako sme to dokázali? Predovšetkým tým, že sa veľmi snažíme a ponúkame chutné a dobré jedlá - to je základ každej dobrej reštaurácie.
Dobrú reštauráciu teda robí najmä dobrá kuchyňa. Aká je tá vaša, z čoho si môžu návštevníci Barracudy vyberať?
V našej reštaurácii sme sa zamerali na steaky pripravované na grile, hamburgery vlastnej výroby a pizzu.
Ponúkate aj denné menu. čo obľubujú vaši pravidelní stravníci?
Z nášho denného menu si ľudia môžu vybrať zo štyroch druhov jedál - 2 jedlá sú mäsité,1 jedlo je cestovina, 1 jedlo je šalát. Obľúbených jedál u našich zákazníkov je veľmi veľa, ale spomeniem aspoň jedno takpovediac TOP - Pečené rebierka s opekanými zemiakmi a kyslou oblohou.
Máte nejakú špecialitu vlastnej kuchyne?
Špecialitou našej reštaurácie sú hovädzie hamburgery z vlastnej výroby, ktoré sú veľmi obľúbené.
Čo okrem dobrého jedla u vás nájdu vaši zákazníci ? Aké ďalšie služby ponúkate?
Každý piatok a sobotu grilujeme priamo na terase pred ľuďmi, čo je veľmi zaujímavé a ľudom sa rovnako veľmi páči, keď sa pozerajú na kuchára, ako im pripravuje jedlo priamo pred nimi. Každý druhý piatok ponúkame naším hosťom živú hudbu.
Aké sú vaše vyhliadky do budúcnosti, prezradíte nám niečo zo svojich plánov? Na čo sa môžu vaši hostia tešiť?
Vyhliadky našej reštaurácie do budúcnosti spočívajú predovšetkým v dobrých nápadoch, ktorých máme veľmi veľa. Spomeniem aspoň jednu pútavú akciu, ktorú pripravujeme na koniec októbra - začiatkom novembra budeme mať v našej reštaurácii Zabíjačkové hody, kde budú môcť ľudia nielen ochutnať výrobky pripravované v našej reštaurácii, ale zároveň si môžu naše výrobky aj odkúpiť. Pripravujeme mnoho ďalších akcií, ktoré zatiaľ neprezradím, ale naši zákazníci sa na ne môžu tešiť už teraz.
Čo podľa vás najviac oceňujú návštevníci Barracudy a prečo by aj ostatní mali zavítať práve k vám?
Návštevníci Barracudy oceňujú v prvom rade chutné jedlo, šikovnú a usmievavú obsluhu, a príjemne prostredie. Toto všetko a ešte viac sa nachádza v našej reštaurácii.