Pondelok, 26. október, 2020 | Meniny má DemeterKrížovkyKrížovky

MY v uliciach

Čo si myslíte o úrovni stravovacích služieb?

Bez ohľadu na to, či ste gurmáni alebo sa uspokojíte s jedlom typu fast food, jesť treba. Uponáhľaní a večne „vyťažení“ zamestnanci či podnikatelia to vedia najlepšie. Boli sme preto zvedaví, ako hodnotíte možnosti najedenia sa vo svojom okolí.

Alena, Senica
Stravovacie služby nevyužívam, som doma a stravujem sa aj s deťmi tam. Určite sa dajú nájsť dobré reštaurácie alebo školské jedálne, ale synovi v škole nechutí a takto to máme jednoduchšie.

Stano, Senica
Neviem sa vyjadriť, reštaurácie v meste nevyužívam, v práci máme závodnújedáleň a stravujem sa tam. Som tam spokojný a je to pohodlnejšie ako behať po meste a hľadať vhodné menu.

Skryť Vypnúť reklamu

Otília, Košice
Som dôchodkyňa, reštaurácie väčšinou nenavštevujem, takže to neviem ohodnotiť. Z času na čas si niekde dám kávu, inak sa stravujem doma aj so svojou rodinou. Teraz som v kúpeľoch Smrdáky, tam je úroveň stravy dobrá.

Ingrid, Senica
Donedávna som sa stravovala v práci, pracovala som v reštaurácii a bola som spokojná, teraz to riešim, ako sa dá, niečo zjem narýchlo a potom až večer doma. Myslím si, že v Senici sú reštaurácii na rôznej úrovni, dobré aj horšie.

Mária, 53 rokov, Malacky
Do reštaurácií nechodievam. Ja si sama doma varím. Alebo niekedy navarí môj manžel. Okrem toho držím diétu, takže nemôžem jesť hocičo, čo by sa mi zachcelo.



Braňo, 27 rokov, Veľké Leváre
Nemám v Malackách nejakú obľúbenú reštauráciu. Teraz síce chodím stále do toho istého stravovacieho zariadenia, ale po nejakom časovom intervale to väčšinou vždy zmením. Vyberám si v menu len bežné jedlá.

Skryť Vypnúť reklamu

Vlado, 26 rokov, Závod
V našej obci máme pizzériu. Ale ja pracujem v Bratislave, takže sa stravujem tam. Robíme zákazky na stále nových miestach, takže jedálne striedame. Nie som prieberčivý, zjem všetko ak to je dobré.

Stanislav, 61 rokov, Trenčín
V Trenčíne mám svoju obľúbenú reštauráciu. Keďže som často kvôli práci na cestách, stravujem sa stále inde. Mám rád zahraničnú kuchyňu, uprednostňujem jednoduchšie jedlá, nie veľmi mastné. Slovenské jedlá sú dosť ťažké.

Ivana, 20 rokov, Zohor
V práci sa stravujem v podnikovej jedálni. Ale inak preferujem fast food – hamburger, pizzu, hranolky. Tradičné jedlá z reštaurácií nevyhľadávam. Mám rada zahraničnú kuchyňu a hlavne to rýchle občerstvenie.
- en -,- mb -

Nechajte si posielať prehľad najdôležitejších správ e-mailom

Inzercia - Tlačové správy

  1. Covid a post-Covid: Ako sa chrániť pred kybernetickými útokmi?
  2. Fresh Market má novú predajňu Sanagro. Takto to tam vyzerá
  3. Príjem vs. dôchodok. Realita, ktorú na ktorú sa treba pripraviť
  4. Zlaďte vaše šperky s jeseňou
  5. ARÓNIA a RAKYTNÍK - podporí tvoju imunitu v boji s vírusmi
  6. Novodobý slovenský Baťa. Zamestnancom stavia domy
  7. Šiesty titul Auto roka: komu sa podaril tento historický úspech?
  8. O levočský „nanozázrak“ sa zaujíma európsky trh
  9. LEN DNES: Zľava viac ako 50% na ročné predplatné týždenníkov MY
  10. Pracujete v IT? Táto slovenská firma neustále prijíma ľudí
  1. Duálnu prax v dm nahradilo počas pandémie online vzdelávanie
  2. Chief of Slovak Telekom: We care about the future of Slovakia
  3. ARÓNIA a RAKYTNÍK - podporí tvoju imunitu v boji s vírusmi
  4. Príjem vs. dôchodok. Realita, ktorú na ktorú sa treba pripraviť
  5. Šiesty titul Auto roka: komu sa podaril tento historický úspech?
  6. Novodobý slovenský Baťa. Zamestnancom stavia domy
  7. Kvalitné sporenie si dokážete vybaviť z pohodlia domova
  8. Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností
  9. Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?
  10. Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant
  1. Pracujete v IT? Táto slovenská firma neustále prijíma ľudí 20 526
  2. Novodobý slovenský Baťa. Zamestnancom stavia domy 18 114
  3. O levočský „nanozázrak“ sa zaujíma európsky trh 15 342
  4. Vyučujú školy informatiku dobre? Tieto patria medzi ukážkové 13 045
  5. Pravá strana Dunaja môže vďaka Inchebe získať novú tvár 12 679
  6. LEN DNES: Zľava viac ako 50% na ročné predplatné týždenníkov MY 11 662
  7. Toto sú povolania budúcnosti. Niektoré prekvapili 11 522
  8. Na Slovensku pribúdajú nové bankomaty. Viete čo v nich vybavíte? 11 469
  9. Ako pracujú horskí nosiči? Vstávajú ráno o štvrtej 10 702
  10. Ako vidia budúcnosť deti zo základných škôl? Budete prekvapení 10 453
Skryť Vypnúť reklamu
Skryť Vypnúť reklamu

Hlavné správy z Správy Záhorie - aktuálne spravodajstvo na dnes| MY Záhorie

MY PLUS: Pokojne zostaňte doma, náš týždenník MY si teraz prelistujete už aj online

23 regionálnych titulov MY a niekoľkoročný archív online plus odomknutý exkluzívny obsah na 27 weboch MY - to je MY PLUS.

Trnava pripravuje 55 odberových miest pre plošné testovanie

Navrhnuté odberové miesta zväčša kopírujú umiestnenie volebných miestností.

Pandémia skrátila sezónu jaskyne Driny o tri a pol mesiaca

Štruktúra návštevníkov bola však odlišná oproti minulým rokom.

V jaskyni Driny verejnosti sprístupnia aj neprístupnú časť.

Vinárske búdy zostanú zatvorené

Vinohradníci vyzývajú ľudí, aby si kupovali slovenské víno.

Skalický vinár Srholec

Najčítanejšie články MyRegiony.sk

Už ste čítali?