SKALICA. Otvorili lyžiarske strediská i obchodíky. Zatvorené zostali len kaviarne a reštaurácie. O tom aké to v skutočnosti je nám priblížil majiteľ jednej z kaviarní v centre Skalice. Ivan Hollý má na to svoj názor...
Ako vnímate tretiu vlnu?
Aj keď sme z toho už všetci unavení, vnímam ju trocha ľahšie ako tie predchádzajúce. Keď začali obmedzenia, tak sme len nabehli na systém, ktorý sme poznali z druhej vlny. Pre nás je to možno trocha jednoduchšie v tom, že už vieme, čo môžeme čakať.
Skúste porovnať aktuálnu situáciu s predchádzajúcimi vlnami..
Vzhľadom k tomu, že sme v máji otvorili druhú kaviareň, máme viac zamestnancov aj nákladov na prevádzku, je to trocha náročnejšie všetko pokryť.
Ďalej sa dočítate:
- Čo drží nad vodou skalickú kaviareň?
- Ako nazerajú situáciu v gasto priemysle?
- Čo plánujú do budúcnosti?
- Úsilie robiť veci inak oceňujú nielen lokálni, ale aj ľudia z okolia. Prečo sa Ivan Hollý rozhodol zostať v Skalici?
Niektoré podniky zaznamenali že sa v tejto vlne znížil počet zákazníkov ktorí prichádzajú si niečo zobrať z okienka, ako je to u vás?